A scrie frumos, a citi frumos – fără a ști să numeri

Ne naștem cu o amintire considerabilă a eului nostru și adesea trăim și simțim în mod spontan un anume moment, fără a ne îngrijora pentru trecut sau viitor. Orice impresie sau senzație care vă pătrunde în conștiință este valabilă pentru construirea propriei moralități care, aparent, este o himeră.

Pentru tine nimic nu este universal valabil, iar 1+1 poate face și 3…

Cunoaseterea înnăscută pe care o deținem ne este suprimată progresiv în sprijinul unor false valori. Adesea suntem indoctrinați de societate, cultură, religie și a rezista în fața acestora pare o încălcare a principiilor noastre pe care trebuie să o accepți ca pe o tranziție într-o sală de așteptare, calculând.

Felul în care tu rezonezi cu unele intensități „încropite” cu amintiri te ajută să îți brodezi, într-o oarecare măsură, o identitate – ca atunci când admiri spontenaitatea copiilor în timpul jocului. Astfel că, în încercarea de a învăța din toate, acționăm sub un liber arbitru pe care adesea oamenii ajung să îl transforme într-o paradigmă de tipul „culegi ce-ai semănat!” sau, dimpotrivă, să îl considere un gest echilibrat de clemență.

Are you a number?Purtăm răspunderea propriei noastre învățături și cu siguranță toți încercăm să separăm grâul de neghină, cu toate acestea, este foarte greu ca acțiunile și relațiile întreprinse să se nască dintr-un pur sentiment de iubire și compasiune și adesea pornim pe un drum doar pentru a urma turma, într-o încercare de diminuare a fricii de individualitate.

O extindere a modului de înțelegere a treptelor sociale pe care le parcurgem pentru “realizare” este  într-o strictă sinergie cu călătoria ta personală, unde te oprești, și aştepţi….calculând când va sosi trenul tău, oarecum împins fiind de o forță exterioară avidă de neputința ta.

Stai comfortabil, măcar?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s