„De ce?”

Mai întâi, vine întrebarea „de ce?” – „it is useless”,

Dar dacă ar veni „de ce”, ar veni și „cum”, împreună cu „care” și am ajunge tot la un „de ce”… Începutul acestei prevederi ,oarecum exabrupto, are menirea de a dezrădăcina dobitocimea ce plutește în jur – începând cu mine. Mergând pe această idee, înțelegerea măreției și profunzimii vieții omenești nu are nimic de a face cu o pregătire riguroasă și nici cu a fi „rezident” în cunoștințele astrofizicii. De altfel, coordonarea proprie tinde să devină din ce în ce mai incisivă, încât uităm să reflectăm, să ne coordonăm corespunzător și să ne dezvăluim propriile mistere pentru o mai bună utilizare a noastră, în sprijinul unor valori „like a pathfinder”.

…adesea vei fi blurat de  „in order to” >be<  „pathfinder”  așa că „compare and contrast” pentru a nu fi „compared and contrasted” pentru că “you’re  not only an  independent  person, but also a better  person”!

Nu cunosc pe cineva care să fi fost ajutat vreodată mai mult decât ar fi putut face-o el pentru el și lume.

Așa cum, de cele mai multe ori, cea mai bună utilizare a unei cărți este citirea repetată și înmânarea acesteia celui mai bun prieten, pentru început înmânează-ți tu însuți „darul” de a te „citi” și fă-o cu încredere – iar pentru majoritatea care cu greu reușesc să se autocunoască  – “recititi” –“it is usefull”

Aceste lucruri vor încerca de acum înainte să reflecte ceea ce am învățat și continuu să învăț de la tine, de la ei, și să aplic terapia, descoperind simptomele.

Merci!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s